UNELTE
COSUL MEU
0 produse in cos
CONTUL MEU
Comenzile mele
CATEGORII DE PRODUSE

Livrare

Data Livrarii

In cazul in care produsul dorit este disponibil "Pe stoc"

-comenzile pana la ora 16:00 se trimit in aceeasi zi lucratoare

-comenzile dupa ora 16:00, se trimit a doua zi lurcatoare

In cazul in care produsul dorit este disponibil "La comanda", livrarea dureaza 1 - 15 zile lucratoare, daca este disponibil la oricare dintre distribuitorii nostri, sau va rugam sa luati legatura cu noi pentru mai multe detalii.

 

Livrarea produselor

Produsele sunt sigilate in ambalajul original al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare. 

 

Livrarea se face cu GLS sau cu Fan Curier  in 24h, Luni - Vineri, se poate cere si livrare pe Sambata

 

Duminica si de sarbatori legale, nu se fac livrari 

 

Costul livrarii:

-pentru comenzile pana in 100 lei transportul este suportat de cumparator si este de 20 RON (tva inclus), indiferent de greutatea coletului, localitatea de destinatie sau kilometrii suplimentari

-  pentru comenzile intre 100 lei si 300 lei, transportul este suportat de cumparator si este de  10 RON (tva inclus), indiferent de greutatea coletului, localitatea de destinatie sau kilometrii suplimentari

-  pentru comenzile peste 300 lei, transportul este GRATUIT! 

*preturile includ TVA si taxa de ramburs

Factura emisa va contine taxa de transport.

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii sau in cel mult 48 ore. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

SC NOMETTI SRL isi rezerva dreptul de a modifica oricand costul de livrare afisat pe site. Costurile privind produsele si livrarea vor fi mentionate pe factura clientului.

 

Derularea Comenzii:

•    Lansarea comenzii (telefonic sau pe site) - dupa lansarea comenzii, veti primi un mesaj prin care se confirma inregistrarea in sistem a comenzii dumneavoastra. Inainte de a lansa comanda, verificati disponibilitatea produsului, chiar in pagina de prezentare a acestuia sau la telefon. In caz ca veti comanda un produs care nu va mai fi pe stoc un reprezentant al firmei va va contacta.
•    Preluarea comenzilor se face in fiecare zi lucratoare, conform programului mentionat pe site. In cazul comenzilor plasate in afara programului de lucru, acestea vor fi preluate in urmatoarea sau in prima zi lucratoare;
•    Confirmarea comenzii se face prin telefon sau e-mail, un reprezentant de vanzari va intra in contact cu dumneavoastra si va va informa cand se va livra coletul,
•    Nu se livreaza comenzi fara o convorbire telefonica!

Modalitati de livrare

fittshop.ro  efectueaza livrari prin societati de curierat rapid GLS sau Fan Curier.
Preferinte legate de livrare - puteti alege locatia, fara nici un cost suplimentar.
La primirea coletului, va rugam verificati integritatea ambalajului!

 

Returnarea / schimbarea produselor

 

Renuntarea la produsele cumparate fara invocarea vreunui motiv, conform legii comertului la distanta (O.G. nr.130/2000)
Daca produsul comandat nu este ceea ce ti-ai dorit il poti returna pentru a fi schimbat sau pentru returnarea valorii produsului (mai putin cheltuielile de transport) intr-un interval de timp de 10 zile lucratoare de la data achizitiei, fara invocarea unui motiv si fara penalitati. Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (fara urme ale utilizarii, in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit) cu o copie a Facturii de achizitie. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la Retur. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

 

Produse livrate gresit sau care nu corespund specificatiilor de pe site
Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa contactati cat mai curand echipa fittshop.ro (telefon:0722.343.819, adresa loc. Dumbravita, str. M. Eminescu, nr. 45, jud. Timis, email: office@fittshop.ro) pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de fittshop.ro. Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, puteti returna produsul pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, veti plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de fittshop.ro.

Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi..

Produsele se vor returna la adresa:
SC NOMETTI SRL, Loc. DUMBRAVITA, Str. M. EMINESCU, Nr. 45, Jud. TIMIS

Retururile facute fara acceptul nostru, nu vor fi luate in considerare. Returnarea produselor trebuie facuta cu respectarea conditiilor de mai sus si folosind serviciul de curierat rapid Fan Curier, Cargus, GLS.

Conditii Speciale
In durata de livrare pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a societatii de curierat cum ar fi: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere. In toate aceste cazuri, un reprezentant de vanzari fittshop.ro, va va informa si va va comunica o noua data privind efectuarea livrarii.

Prin plasarea comenzii pe site-ul www.fittshop.ro va asumati luarea la cunostinta si acceptarea termenilor de mai sus. 

 

Reclamatii

Daca ati avut dificultati in relatia cu SC NOMETTI SRL va rugam sa ne transmiteti feedback-ul dvs.

Reclamatiile privind calitatea produselor sau serviciilor noastre se pot face catre:

•           adresa de e-mail sau numerele de telefon din pagina de contact

DATE DE CONTACT
SOL ELECTRONICS TRADING SRL
Sediu social: Timisoara, Str. Constantin cel Mare, Nr.22
PRELUARE COMENZI:
Luni - Vineri, de la 09:00 la 17:00, 0356 46 07 51
PRODUSE
100% ORIGINALE
ABONARE NEWSLETTER:
METODE DE PLATA:
SUNTEM PREZENTI PE:
© Copyright 2019 TheMag.ro